Запис Детальніше

Design of work of the radioengineering systems taking into account the refusals

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Design of work of the radioengineering systems taking into account the refusals
Моделирование работы радиотехнических систем с учетом отказов
Моделювання роботи радіотехнічних систем з урахуванням відмов
 
Creator Dehtyaruk, N. T.; Національний транспортний університет, м.Київ
Vydalko, E. N.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject imitation design; design of the radioengineering systems; queuing system
имитационное моделирование; моделирование радиотехнических систем; система массового обслуживания
імітаційне моделювання; моделювання радіотехнічних систем; система масового обслуговування
 
Description The system of the imitation design GPSS World is considered, with the purpose of design of work of the radioengineering systems  taking into account the refusals.The radioengineering system is considered in this case, how the multichannel queuing system. Computation  of middle employment  of channels of service and middle employment of point of renewal is conducted.
Рассмотрена система имитационного моделирования GPSS World, с целью моделирования работы  радиотехнических систем с учетом отказов.  Радиотехническая система рассматривается, как многоканальная система массового обслуживания. Проведен расчет средней занятости  каналов обслуживания,  средней занятости пункта восстановления, максимальная длина  очереди на восстановление  каналов.
Розглянуто систему імітаційного моделювання GPSS World, з метою моделювання роботи радіотехнічних систем з урахуванням відмов. Радіотехнічна система розглядається, як багатоканальна система масового обслуговування. Проведено розрахунок середньої зайнятості каналів обслуговування й середньої зайнятості пункту відновлення, а також максимальна довжина черги на відновлення каналів.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2010-05-15
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/603
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 42 (2010); 87-93
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 42 (2010); 87-93
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 42 (2010); 87-93
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/603/566
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).