Запис Детальніше

Reduction of systemotechnical complex model

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Reduction of systemotechnical complex model
Редукция модели системотехнического комплекса
Редукція моделі системотехнічного комплексу
 
Creator Bychkovsky, V. A.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Khanchopulo, O. V.; Університет «КРОК», м. Київ
 
Subject systemotechnical complex; reduction; information ability
системотехнический комплекс; редукция; информационная способность
системотехнічний комплекс; редукція; інформаційна спроможність
 
Description The reduction method for model of systemotechnical complex (STC) was suggested for basis regularities unification the part on the whole and interaction analysis these composing in STC elucidation. Constants of information ability increase and regularitys of information ability alteraction were determined. The limitations on model parameters were determined. Dependences for frequency–quant ability of STC and this systems were obtain. Define procedure of STC working systems was consideration. Obtain results describe the accidental intersystem interactions thansformations in regular process.
Для выяснения основных закономерностей объединения частей в целое и анализа взаимодействия этих составляющих в системотехническом комплексе (СТК) предложена методика редукции СТК. Установлены константы скорости увеличения информационной способности и закономерность изменения информационной способности. Определены ограничения на параметры модели. Получены зависимости для частотно-квантовой способности СТК и его систем. Рассмотрена процедура определения количества работающих в СТК систем. Полученные результаты описывают преобразование случайных межсистемных взаимодействий в некоторый регулярный процесс.
Для з’ясування основних закономірностей об’єднання частин в ціле та аналізу взаємодії цих складових в системотехнічному комплексі (СТК) запропоновано методику редукції моделі СТК. Встановлено константи швидкості зростання інформаційної спроможності та закономірність зміни інфрмаційної спроможності. Визначено обмеження на параметри моделі. Отримано залежності для частотно-квантової спроможності СТК та його систем. Розглянуто процедуру визначення кількості працюючих в СТК систем. Отримані результати описують перетворення випадкових межсистемних взаємодій в деякий регулярний процес.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2011-10-01
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/669
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 46 (2011); 105-110
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 46 (2011); 105-110
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 46 (2011); 105-110
 
Language ukr
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/669/645
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).