Запис Детальніше

Области эквивалентности некоторых численных методов

Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування.

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Области эквивалентности некоторых численных методов
Області еквівалентності деяких чисельних методів
The Field Of Equivalent Some Numeral Methods
 
Creator Kashirsky, I. S.; Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Subject чисельні методи; розрахунки електромагнітних полів; граничні задачі електродинаміки
численные методы, расчеты электромагнитных полей; граничные задачи электродинамики
numerical methods, calculations of electromagnetic fields, boundary problems of electrodynamics
 
Description В статье доказано, что существуют области эквивалентности методов конечных разностей и конечных элементов, которые используются для расчетов полей в радиотехнических задачах. Полученные результаты дают основания предполагать, что область эквивалентности этих методов может быть значительно шире.    
Доведено, що існують області еквівалентності методів кінцевих різниць та кінцевих елементів, які застосовуються для розрахунку полів в радіотехнічних задачах. Одержані результати дають підстави для припущення, що області еквівалентності цих методів більш широкі.
This paper describes some properties of methods for numeral solving partial differential equations. A number of identities are proved to show there are regions of equivalency for finite differences methods and finite elements Ritz-method.
 
Publisher National Technical University of Ukraine
 
Date 2008-05-26
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format application/pdf
 
Identifier http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/706
 
Source BULLETIN of National Technical University of Ukraine. Series RADIOTECHNIQUE. RADIOAPPARATUS BUILDING; № 36 (2008); 50-53
Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування; № 36 (2008); 50-53
Вестник НТУУ "КПИ". Серия Радиотехника, Радиоаппаратостроение; № 36 (2008); 50-53
 
Language rus
 
Relation http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/706/681
 
Rights 1.  Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).