Запис Детальніше

Практичні матеріали до комплексної програми з фізичного виховання у 1 – 4 класах(студентам – практикантам, вчителям початкових класів, вчителям фізичної культури)

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/5930/
 
Title Практичні матеріали до комплексної програми з фізичного виховання у 1 – 4 класах(студентам – практикантам, вчителям початкових класів, вчителям фізичної культури)
 
Creator Твердохліб, Ж. О.
Айунц, Л. Р.
Крук, А. З.
 
Subject AZ History of Scholarship The Humanities
 
Description У практичних матеріалах до «Комплексної програми з фізичного виховання у 1–4 кл.», висвітлюються актуальні питання методики та організації навчальної роботи з дітьми, проведення спортивних свят, використання танцювальних вправ, подано поурочні розробки.
Методичні рекомендації необхідні студентам-практикантам, вчителям фізичної культури, вчителям – класоводам, вони допоможуть глибше оволодіти професійною майстерністю, перейти від авторитарно – примусових до стимулюючих засобів залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою.
 
Publisher Видавництво ЖДУ ім. І. Франка
 
Date 2007
 
Type Teaching Resource
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/5930/2/1.pdf
Твердохліб, Ж. О. and Айунц, Л. Р. and Крук, А. З. (2007) Практичні матеріали до комплексної програми з фізичного виховання у 1 – 4 класах(студентам – практикантам, вчителям початкових класів, вчителям фізичної культури). [Teaching Resource]