Запис Детальніше

Методичні рекомендації до написання, оформлення і захисту дипломних робіт з лінгвістичних дисциплін (для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології освітньо-кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “спеціаліст” та “магістр”)

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/6125/
 
Title Методичні рекомендації до написання, оформлення і захисту дипломних робіт з лінгвістичних дисциплін (для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології освітньо-кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “спеціаліст” та “магістр”)
 
Creator Жуковська, В. В.
 
Subject P Philology. Linguistics
 
Description Методичні рекомендації призначені для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “спеціаліст” та “магістр”, які виконують дипломні роботи з лінгвістичних дисциплін, а також викладачів для здійснення ними керівництва дипломними роботами студентів. Основна мета цих рекомендацій полягає в методичній допомозі при підготовці дипломних (магістерських) робіт, формуванні та чіткому розумінні кваліфікаційних вимог до їх виконання, написання та оформлення.
 
Publisher Житомирський державний університет імені Івана Франка
 
Date 2011
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/6125/1/11zvvmrn.pdf
Жуковська, В. В. (2011) Методичні рекомендації до написання, оформлення і захисту дипломних робіт з лінгвістичних дисциплін (для студентів Навчально-наукового інституту іноземної філології освітньо-кваліфікаційних рівнів “бакалавр”, “спеціаліст” та “магістр”). Житомирський державний університет імені Івана Франка.