Запис Детальніше

ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/10860/
 
Title ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ
 
Creator Гож, О. А.
Марченко, Т. Ю.
Котов, Б. С.
 
Subject QK Botany
 
Description Кукурудза завжди займала провідне місце у зерновому і кормовому балансах України. Вітчизняний науковий досвід показує, що за потенціалом продуктивності зерна та зеленої маси, кормовою й енергетичною цінністю ця культура фактично не має собі рівних і є незамінною у кормових раціонах для худоби, особливо свиней і птиці. Популярність кукурудзи забезпечує відразу кілька факторів – зміна клімату, попит на світовому ринку, висока рентабельність.
 
Publisher ЖДУ ім. І.Франка
 
Date 2014-03
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/10860/1/%D0%9E.%D0%90.%D0%93%D0%BE%D0%B6_%D0%A2.%D0%AE.%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%91.%D0%A1_%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2.pdf
Гож, О. А. and Марченко, Т. Ю. and Котов, Б. С. (2014) ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 28-31.