Запис Детальніше

Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/10988/
 
Title Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)
 
Creator Горшкова, Л. М.
Верченко, Є. В.
 
Subject QK Botany
 
Description Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів.
 
Publisher ЖДУ ім. І.Франка
 
Date 2014-03
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/10988/1/%D0%9B.%D0%9C.%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%84.%D0%92.%D0%92%D0%B5%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Горшкова, Л. М. and Верченко, Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 43-45.