ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/11566/
|
|
Title |
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях |
|
Creator |
Башманівська, Л. А.
|
|
Subject |
LB Theory and practice of education
|
|
Description |
Естетичні та художні смаки є важливою характеристикою особистого ставлення до дійсності і показують рівень самовизначення кожної людини, здатність до індивідуального відбору естетичних цінностей і тим самим до самовиховання і саморозвитку.
|
|
Publisher |
ЖДУ ім. І. Франка
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Book Section
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/11566/1/%D0%91%D0%B0%D1%88%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%9B_%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%B2_%D1%85%D1%83%D0%B4_%D1%81%D0%BC.pdf
Башманівська, Л. А. (2007) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях. In: Формування художніх смаків учнів засобами літературного краєзнавства. ЖДУ ім. І. Франка, pp. 8-18. |
|