Запис Детальніше

СИНАНТРОПНІ ПАВУКИ ЖИТЛОВИХ ТА ГОСПОДАРСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТОМИРЩИНИ (ВИДОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ, ПОШИРЕННЯ, ЗНАЧЕННЯ)

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/12384/
 
Title СИНАНТРОПНІ ПАВУКИ ЖИТЛОВИХ ТА ГОСПОДАРСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТОМИРЩИНИ (ВИДОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ, ПОШИРЕННЯ, ЗНАЧЕННЯ)
 
Creator Мшанецька, С. В.
Васільєва, Л. А.
 
Subject QL Zoology
 
Description У результаті обстеження житлових та господарських приміщень населених пунктів Житомирської області було виявлено вісім видів павуків, що належать до семи родин. Найбільше видове різноманіття синантропних павуків відмічене для Ємільчинського, Черняхівського, Житомирського, Любарського районів, найменше – для Володарсько-Волинського, Баранівського та Бердичівського. Найчастіше траплялись особини Ph. phalangioides. Павуків виявлено у під’їздах, підвалах та квартирах багатоповерхових будинків, одноповерхових хатах і господарських приміщеннях. Угруповання синантропних павуків першого поверху під’їздів житлових будинків Житомирської обл. та м. Житомира характеризуються вищим видовим багатством порівняно з угрупованнями наступних поверхів.
 
Date 2014
 
Type Experiment
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/12384/1/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC_%D0%9C%D1%88%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0.pdf
Мшанецька, С. В. and Васільєва, Л. А. (2014) СИНАНТРОПНІ ПАВУКИ ЖИТЛОВИХ ТА ГОСПОДАРСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТОМИРЩИНИ (ВИДОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ, ПОШИРЕННЯ, ЗНАЧЕННЯ). [Experiment] (Unpublished)