Запис Детальніше

Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/13040/
 
Title Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості
 
Creator Вікарчук, О. І.
 
Subject H Social Sciences (General)
 
Description Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.
 
Publisher ЖДТУ
 
Date 2014
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/13040/1/%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9E.%D0%86_2014.pdf
Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, pp. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2