Запис Детальніше

Фітболгімнастика як інноваційний та оздоровчий метод профілактики та корекції порушення постави дітей дошкільного віку

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/13967/
 
Title Фітболгімнастика як інноваційний та оздоровчий метод профілактики та корекції порушення постави дітей дошкільного віку
 
Creator Лукашенко, В. А.
Яворська, Т. Є.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB2300 Higher Education
 
Description 1. На сьогоднішній день проблема здоров'я дітей дошкільного віку залишається актуальною. У нашій роботі була порушена проблема формування правильної постави у дітей дошкільного віку з використанням фітболгімнастики, а також проаналізовано теоретико-методичні основи з питання профілактики та корекції порушення постави у дітей дошкільного віку. Аналіз літератури, підтвердив, що науково-методичних джерел з використання вправ фітбол-гімнастики для дітей 5-6 років недостатньо, хоча вправи фітбол-гімнастики використовуються на уроках фізичної культури в дошкільних навчальних закладах.
Формування правильної постави та попередження виникнення дефектів – одне з найважливіших завдань фізичного виховання. Правильно організований руховий режим, активна і різноманітна фізична діяльність дитини – основа профілактики порушень постави, сколіозів та інших дефектів опорно-рухового апарату.
 
Publisher ЖДУ ім. Івана Франка
 
Date 2012
 
Type Other
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/13967/1/%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Лукашенко, В. А. and Яворська, Т. Є. (2012) Фітболгімнастика як інноваційний та оздоровчий метод профілактики та корекції порушення постави дітей дошкільного віку. ЖДУ ім. Івана Франка.