Запис Детальніше

Особливості запровадження компетентнісного підходу при підготовці фахівців з екології в технічних вузах України (на прикладі ЖДТУ)

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/15042/
 
Title Особливості запровадження компетентнісного підходу при підготовці фахівців з екології в технічних вузах України (на прикладі ЖДТУ)
 
Creator Давидюк, Л. В.
 
Subject H Social Sciences (General)
 
Description У статті наведені результати аналізу рівня екологічної обізнаності студентів на факультетах різного спрямування Житомирського державного технологічного університету та проведено оцінку ефективності запровадження компетентнісного підходу при підготовці студентів-екологів відповідно до Дублінських дескрипторів.
 
Publisher ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка
 
Date 2014
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/15042/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8C%D1%8F_%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0.pdf
Давидюк, Л. В. (2014) Особливості запровадження компетентнісного підходу при підготовці фахівців з екології в технічних вузах України (на прикладі ЖДТУ). Матеріали міжнародної наукової конференції «Природні та техногеннозмінені екосистеми прикордонних територій у пост чорнобильський період» і міжнародної наук.-практ. cтуд. конф «Структурно-функціональна організація природних і антропогенно трансформованих. pp. 167-172.