Запис Детальніше

Grundlagen der Informatik (Основи інформатики): Практикум з німецької мови для студентів фізико-математичного факультету спеціальностей «Інформатика», «Математика та інформатика», «Фізика та інформатика»

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/15905/
 
Title Grundlagen der Informatik (Основи інформатики): Практикум з німецької мови для студентів фізико-математичного факультету спеціальностей «Інформатика», «Математика та інформатика», «Фізика та інформатика»
 
Creator Фенчук, О. О.
 
Subject LB2300 Higher Education
 
Description Практикум складається з 8 розділів, текстів для самостійного опрацювання та додатків. Тексти підібрані з оригінальної науково-технічної літератури та містять необхідну термінологію зі спеціальності. До складу розділів входять вправи на закріплення лексико-граматичного матеріалу. Вправи та тести побудовано на мовному матеріалі, який використовується в текстах розділів. Додається підсумковий лексико-граматичний тест для перевірки знань всього курсу.
Для студентів неспеціальних факультетів денної, заочної та дистанційної форми навчання, які вивчають інформатику
 
Publisher Житомир: Видавництво ЖДУ імені Івана Франка
 
Date 2012
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
other
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/15905/1/Lehrbuch_Informatik_3.pdf
Фенчук, О. О. (2012) Grundlagen der Informatik (Основи інформатики): Практикум з німецької мови для студентів фізико-математичного факультету спеціальностей «Інформатика», «Математика та інформатика», «Фізика та інформатика». Житомир: Видавництво ЖДУ імені Івана Франка.