Запис Детальніше

Науково-методичні рекомендації фізичного виховання студентів

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/18008/
 
Title Науково-методичні рекомендації фізичного виховання студентів
 
Creator Петров, Д. О.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB2300 Higher Education
 
Description На сьогоднішній день фізичне виховання є головним та визначальним, на нашу думку, напрямом впровадження фізичної культури і становить органічну частину загального виховання суспільства.
Метою будь-якої програми фізичного виховання студентів є формування гармонійно розвинутої особистості, яка здатна досить активно жити у сучасних не простих умовах глобального впливу світової спільноти на особистість.
У вказаній роботі автором проаналізовано і розроблено основні рекомендації щодо фізичного виховання студентів, що мають ряд специфічних ознак та особливостей.
Також в роботі автором висунено якісно нову концепцію класифікації функцій фізичного виховання для студентів, а саме запропоновано визначення функції «релаксації», тобто переключенння із режиму «розумового навчання» в рухливий режим, що підвищує загальну спортивність особи, рухливість, енергійність та загалом стан здоровя та функції «особистісної», яка має додаткових характер.
 
Publisher ЖДУ імені Івана Франка
 
Date 2015-05-28
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/18008/1/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2.pdf
Петров, Д. О. (2015) Науково-методичні рекомендації фізичного виховання студентів. Фізичне виховання та спорт у контексті держної програми розвитку фізичної культури В Україні: досвід, проблеми, перспективи. pp. 92-97.