Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/18172/
|
|
Title |
Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції
|
|
Creator |
Мельник, О. Ф.
|
|
Subject |
LB2300 Higher Education
|
|
Publisher |
Житомир-Київ
|
|
Date |
2015
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/18172/1/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf
Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). pp. 232-236. |
|