Запис Детальніше

Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/18172/
 
Title Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції
 
Creator Мельник, О. Ф.
 
Subject LB2300 Higher Education
 
Publisher Житомир-Київ
 
Date 2015
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/18172/1/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf
Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). pp. 232-236.