Запис Детальніше

Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
 
Creator Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
П'янкова, О.В.
Надточій, Н.І.
Зайцева, Н.Є.
 
Subject Спільні інноваційні проекти
 
Description New technologies and facilities for production of wide range of functional soya-based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre-school establishments.
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах.
 
Date 2008-01-23T20:53:33Z
2008-01-23T20:53:33Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — 3, N 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138
 
Relation №2
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України