Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
|
|
Creator |
Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. П'янкова, О.В. Надточій, Н.І. Зайцева, Н.Є. |
|
Subject |
Спільні інноваційні проекти
|
|
Description |
New technologies and facilities for production of wide range of functional soya-based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre-school establishments.
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах. |
|
Date |
2008-01-23T20:53:33Z
2008-01-23T20:53:33Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — 3, N 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138 |
|
Relation |
№2
|
|
Publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
|
|