Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
|
|
Creator |
Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О. Авдєєва, Л.Ю. Лопатін, О.О. П'янкова, О.В. |
|
Subject |
Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
|
|
Description |
The results of works on manufacturing application of modern energy- and resource-saving technology of production of the functional foodstuffs (liposomic soya-based beverages) are presented. The technologies are created with using of nano- and biotechnological methods of intensification of heat-mass exchange processes.
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функ ціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів. |
|
Date |
2008-07-02T14:50:53Z
2008-07-02T14:50:53Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. - С. 45–48. — рос.
1815-2066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
№1
|
|
Publisher |
Видавничий дім “Академперіодика”
|
|