Запис Детальніше

Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
 
Creator Долінський, А.А.
Шаркова, Н.О.
Авдєєва, Л.Ю.
Лопатін, О.О.
П'янкова, О.В.
 
Subject Науково-технічні інноваційні проекти Національної академії наук України
 
Description The results of works on manufacturing application of modern energy- and resource-saving technology of production of the functional foodstuffs (liposomic soya-based beverages) are presented. The technologies are created with using of nano- and biotechnological methods of intensification of heat-mass exchange processes.
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функ
ціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано та біотехнологічних прийомів
інтенсифікації тепломасообміних процесів.
 
Date 2008-07-02T14:50:53Z
2008-07-02T14:50:53Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. - С. 45–48. — рос.
1815-2066
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/833
 
Language ru
 
Relation №1
 
Publisher Видавничий дім “Академперіодика”