Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
|
|
Creator |
Жамойда, А.А.
|
|
Subject |
Економічні аспекти промислового виробництва
|
|
Description |
Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочної продукції. ---------- Дана сравнительная характеристика потенциала и его видов. Выполнена статистическая оценка производственного потенциала хлебопекарных предприятий – открытых акционерных обществ Донецкой области. Предложены эконометрические модели, позволяющие оценить воздействие различных факторов на величину выпуска хлебобулочной продукции. ---------- A comparable characteristic of potential and its kinds is given. A statistical estimate of the production potential of bread-making enterprises – open joint-stock companies in the Donetsk region has been made. The author offers econometric models, which allow to assess influence of different factors on bakery products output. ---------- |
|
Date |
2009-04-27T12:34:08Z
2009-04-27T12:34:08Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.
1562-109Х http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849 |
|
Language |
ru
|
|
Publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України
|
|