Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
|
|
Creator |
Горюшкіна, Т.Б.
Дзядевич, С.В. |
|
Subject |
Огляди
|
|
Description |
В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів.
В обзоре приведена классификация вин и входящих в их состав компонентов, подробно охарактеризованы химический состав сусла и вина, описаны традиционные методы их качественного и количественного анализа с указаним недостатков и преимуществ каждого из методов. Classification of wines and their components were presented, chemical compositions of must and wine were characterized in detail, and traditional methods for their quantitative and qualitative analysis with their advantages and disadvantages were described. |
|
Date |
2009-07-15T11:04:26Z
2009-07-15T11:04:26Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр.
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054 543.2 + 663.253 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України
|
|