Запис Детальніше

Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення
 
Creator Горюшкіна, Т.Б.
Дзядевич, С.В.
 
Subject Огляди
 
Description В огляді наведено класифікацію вин та сполук, які входять до їхнього складу, докладно охарактеризовано хімічний склад сусла та вина, описано традиційні методи якісного й кількісного їх аналізу із зазначенням недоліків та переваг кожного з методів.
В обзоре приведена классификация вин и входящих в их состав компонентов, подробно охарактеризованы химический состав сусла и вина, описаны традиционные методы их качественного и количественного анализа с указаним недостатков и преимуществ каждого из методов.
Classification of wines and their components were presented, chemical compositions of must and wine were characterized in detail, and traditional methods for their quantitative and qualitative analysis with their advantages and disadvantages were described.
 
Date 2009-07-15T11:04:26Z
2009-07-15T11:04:26Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2008. — Т. 1, № 2. — С. 24-38. — Бібліогр.: 37 назв. — укр.
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/4054
543.2 + 663.253
 
Language uk
 
Publisher Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України