Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
|
|
Creator |
Тарасюк, Г.М.
|
|
Subject |
Наукові повідомлення
|
|
Description |
Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.
Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли. Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined. |
|
Date |
2010-01-22T12:19:08Z
2010-01-22T12:19:08Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1562-0905 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5481 338.439 (477.42) |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Інститут регіональних досліджень НАН України
|
|