Запис Детальніше

Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах
 
Creator Тарасюк, Г.М.
 
Subject Наукові повідомлення
 
Description Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.
Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли.
Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined.
 
Date 2010-01-22T12:19:08Z
2010-01-22T12:19:08Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1562-0905
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5481
338.439 (477.42)
 
Language uk
 
Publisher Інститут регіональних досліджень НАН України