Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині
|
|
Creator |
Долгий, М.Л.
|
|
Description |
Исследовали, в какой форме радиоактивный цезий находится в мышечной ткани. Установлено, что препараты белков не образуют стабильных комплексов с радиоактивным цезием. Предполагается частичное связывание цезия-137 мембранами мышечной клетки в процессе хранения мяса.
The form in which radioactive caesium is present in muscular tissue has been investigated. It has been found that protein agents under study do not form stable complexes with radioactive caesium. It is suggested that caesium-137 is partially bound by muscular cell membranes upon meet storage. |
|
Date |
2010-01-27T15:43:32Z
2010-01-27T15:43:32Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м’ясних продуктів харчування. вивчення локалізації ¹³⁷Cs у м’язовій тканині / М.Л. Долгий // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 77-80. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.
1726–5428 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/5605 577.1 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Національна академія наук України
|
|