Запис Детальніше

Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
 
Creator Крисанов, Д.Ф.
 
Date 2010-08-20T13:53:20Z
2010-08-20T13:53:20Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp.
1818-5517
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/11502
338.439.4
 
Language uk
 
Publisher Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України