Запис Детальніше

Фізико-хімічні властивості вірусу опіку гречки

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізико-хімічні властивості вірусу опіку гречки
 
Creator Юзвенко, Л.В.
Серденко, О.Б.
Діденко, Л.Ф.
Варбанець, Л.Д.
Шевчук, В.К.
Співак, М.Я.
 
Subject Біологія
 
Description Вiрус опiку гречки (ВОГ) за морфологiчними ознаками належить до родини Rhabdoviridae. Вiрiони ВОГ мають бацилоподiбну форму i розмiри 230–270 × 75–90 нм. Вiн мiстить структурнi бiлки з молекулярними масами 126, 70, 48, 34, 24 кДа. У складi ВОГ iдентифiкованi жирнi кислоти: пальмiтинова, транс-олеїнова, цис-олеїнова, гiдроксимiристинова та мiристинова, а також вуглеводи: маноза, арабiноза, рибоза, ксилоза, рамноза, галактозамiн.
The burn virus of buckwheat (BVB) behind morphological indicators belongs to family Rhabdoviridae. Virions of BVB have a bacillus-like form and dimensions 230–270 × 75–90 nm. It contains structural proteins with molecular weights of 126, 70, 48, 34, and 24 kDa. In the virion structure, the fatty acids (palmitic, trans-oleic, cis-oleic, hydroxymyristinic, and myristinic) and carbohydrates (mannose, arabinose, ribose, xylose, rhamnose, galactosamine) have been identified.
 
Date 2011-04-23T17:23:16Z
2011-04-23T17:23:16Z
2010
 
Identifier Фізико-хімічні властивості вірусу опіку гречки / Л.В. Юзвенко, О.Б. Серденко, Л.Ф. Дiденко, Л.Д. Варбанець, В.К. Шевчук, М.Я. Спiвак // Доп. НАН України. — 2010. — № 1. — С. 170-174. — Бібліогр.: 12 назв. — укр.
1025-6415
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19272
57.013 578.824.
 
Language uk
 
Relation Доповіді НАН України
 
Publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України