Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області
|
|
Creator |
Крюкова, І.О.
|
|
Subject |
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
|
|
Description |
В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону.
The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here. |
|
Date |
2011-04-29T21:20:40Z
2011-04-29T21:20:40Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І.О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 11-14. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19491 664.003.145 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економіка харчової промисловості
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|