Запис Детальніше

Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області
 
Creator Крюкова, І.О.
 
Subject Формування та розвиток ринку продуктів харчування
 
Description В статті розглянуто сучасний рівень розвитку сировинної бази переробних підприємств Одеської області та обсяги промислової переробки сільськогосподарської продукції. Визначено основні проблемні аспекти, які стримують ефективний розвиток галузі харчової промисловості регіону.
The development state of the food industrial enterprises’ raw materials base and a size of processing industry in Odessa region are examined in this article. The main problems of the effective food-industry development depressant have been determined here.
 
Date 2011-04-29T21:20:40Z
2011-04-29T21:20:40Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області / І.О. Крюкова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 11-14. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
XXXX-0063
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19491
664.003.145
 
Language uk
 
Relation Економіка харчової промисловості
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України