Запис Детальніше

Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі
 
Creator Шевченко, З.І.
Седікова, І.О.
 
Subject Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
 
Description Розроблені положення підвищення організаційної стійкості функціонування підприємств в ході виконання стратегічних планів. З’ясовано, що зусилля в області стійкого функціонування зернопереробних підприємств повинно бути спрямоване на вирішення завдань: створення мотивації персоналу для управління ресурсним потенціалом підприємства; виявлення проблемних зон в стратегічному управлінні; вдосконалення організаційних структур управління; вдосконалення технологічного процесу.
Organizational firmness increase positions of enterprises functioning during fulfilling the strategic plans are developed in the article. It is found out, that effort in the area of the proof functioning of grain processing enterprises must be directed on the decision of tasks: generation of personnel motivation for the management of enterprise resource potential; a definition of problem areas is in a strategic management; an improvement of management organizational structures; a technological process improvement.
 
Date 2011-04-29T21:33:06Z
2011-04-29T21:33:06Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі / З.І. Шевченко, І.О. Седікова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 31-35. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
XXXX-0063
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19496
005.932:[338.439.01:664.7]
 
Language uk
 
Relation Економіка харчової промисловості
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України