Запис Детальніше

Методичні засади критеріальної оцінки та діагностики продовольчих ринків

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні засади критеріальної оцінки та діагностики продовольчих ринків
 
Creator Нікішина, О.В.
 
Subject Формування та розвиток ринку продуктів харчування
 
Description Розроблено методику критеріальної оцінки внутрішніх продовольчих ринків, орієнтовану на механізми їх цілеспрямованого регулювання. Доведено переваги використання даної методики в практиці поточного і перспективного державного управління продовольчими ринками.
The methodic of internal food markets criterion score, oriented on mechanisms of its goal-directed regulation is developed. Advantages of using the methodic on practice of current and perspective state of food markets management are proved.
 
Date 2011-04-29T23:18:30Z
2011-04-29T23:18:30Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Методичні засади критеріальної оцінки та діагностики продовольчих ринків / О.В. Нікішина // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 2. — С. 35-41. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
XXXX-0063
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19509
303.214+339.13
 
Language uk
 
Relation Економіка харчової промисловості
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України