Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання
|
|
Creator |
Федулова, І.В.
|
|
Subject |
Інноваційно-інвестиційні проблеми
|
|
Description |
Обґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі.
In article the econometric tools of mathematical modeling appropriateness is based to study the effectiveness of innovation on the example industry in whole and food and baking industry separately. These models enable to be well informed about the type of innovation progress and innovative cost effectiveness level for today. |
|
Date |
2011-04-30T08:19:48Z
2011-04-30T08:19:48Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання / І.В. Федулова // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 21-27. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19514 658.589 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економіка харчової промисловості
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|