Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
|
|
Creator |
Шишкіна, К.В.
|
|
Subject |
Економіко-екологічні проблеми
|
|
Description |
В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції.
This article shows the problems of production of environmentally safe products and its competitiveness. The measures that will further improve product competitiveness. |
|
Date |
2011-04-30T10:30:14Z
2011-04-30T10:30:14Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
XXXX-0063 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534 005.332.4:[664-027.3:504] |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економіка харчової промисловості
|
|
Publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
|
|