Запис Детальніше

Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості
 
Creator Шишкіна, К.В.
 
Subject Економіко-екологічні проблеми
 
Description В статті показано проблеми виробництва екологічно-безпечної продукції та її конкурентоздатність. Запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому підвищенню конкурентоздатності продукції.
This article shows the problems of production of environmentally safe products and its competitiveness. The measures that will further improve product competitiveness.
 
Date 2011-04-30T10:30:14Z
2011-04-30T10:30:14Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Конкурентоздатність підприємств харчової промисловості / К.В. Шишкіна // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 4. — С. 60-63. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
XXXX-0063
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19534
005.332.4:[664-027.3:504]
 
Language uk
 
Relation Економіка харчової промисловості
 
Publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України