Запис Детальніше

Стан ліпідного спектра крові та системного запалення у хворих на стабільну стенокардію напруження ІІІ-ІV функціональних класів у динаміці лікування розувастатином

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан ліпідного спектра крові та системного запалення у хворих на стабільну стенокардію напруження ІІІ-ІV функціональних класів у динаміці лікування розувастатином
 
Creator Псарьова, Валентина Григорівна
Псарева, Валентина Григорьевна
Psarova, Valentyna Hryhorivna
Кочуєва, М.М.
Мельниченко, А.М.
 
Subject статини
статины
statins
ефективність
эффективность
efficiency
 
Description У статті подані результати вивчення ефективності та безпечності гіполіпідемічної терапії розувастатином і його протизапальні ефекти у хворих на ішемічну хворобу серця зі стабільною стенокардією напруження ІІІ-IV функціональних класів.
В статье представлены результаты изучения эффективности и безопасности гиполипидемической терапии розувастатином и его противовоспалительные эффекты у больных на ишемическую болезнь сердца со стабильной стенокардией ІІІ-IV функциональных классов.
Results of study of efficiency and safety of hypolipemic therapy with rosuvastatin and its antiinflammatory effect at patients with coronary heart disease, stable exertional angina pectoris III-IV FC are presented in the article.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-12-30T09:31:26Z
2011-12-30T09:31:26Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Псарьова, В.Г. Стан ліпідного спектра крові та системного запалення у хворих на стабільну стенокардію напруження ІІІ-ІV функціональних класів у динаміці лікування розувастатином [Текст] / В.Г. Псарьова, М.М. Кочуєва, А.М. Мельниченко // Вісник Сумського державного університету. Серія Медицина. - 2011. - Т. 2, № 1. - С. 67-72.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22633
 
Language uk