Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
|
|
Creator |
Трошина, М.Ю.
|
|
Subject |
Медицина транспорта
|
|
Description |
На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів.
Main treatment and prophylactic food requirements for railway employees have been described hereby based on job analysis of rail employees and taking in account modern principles of optimal nutrition. Guidelines for efficient food organization have been provided. Requirements to the assortment of meat, meat foods, bird, fish, milk food, cereals, bread, vegetables and fruits. |
|
Date |
2011-07-04T03:05:39Z
2011-07-04T03:05:39Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос.
1818-9385 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233 614.3:656.26 |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Актуальні проблеми транспортної медицини
|
|
Publisher |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
|
|