Запис Детальніше

Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
 
Creator Трошина, М.Ю.
 
Subject Медицина транспорта
 
Description На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів.
Main treatment and prophylactic food requirements for railway employees have been described hereby based on job analysis of rail employees and taking in account modern principles of optimal nutrition. Guidelines for efficient food organization have been provided. Requirements to the assortment of meat, meat foods, bird, fish, milk food, cereals, bread, vegetables and fruits.
 
Date 2011-07-04T03:05:39Z
2011-07-04T03:05:39Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос.
1818-9385
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233
614.3:656.26
 
Language ru
 
Relation Актуальні проблеми транспортної медицини
 
Publisher Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України