Запис Детальніше

Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
 
Creator Чеботарьов, В.А.
 
Subject Маркетинг
 
Description На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство.
На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие.
On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise.
 
Date 2011-07-08T09:11:10Z
2011-07-08T09:11:10Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1817-3772
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952
664:006.83
 
Language uk
 
Relation Економічний вісник Донбасу
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України