Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
|
|
Creator |
Чеботарьов, В.А.
|
|
Subject |
Маркетинг
|
|
Description |
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство.
На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие. On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise. |
|
Date |
2011-07-08T09:11:10Z
2011-07-08T09:11:10Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1817-3772 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 664:006.83 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економічний вісник Донбасу
|
|
Publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України
|
|