Запис Детальніше

Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК в Україні: Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених.

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК в Україні: Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених.
 
Subject Соціологія
Наукові збірники НаУОА
 
Description Збірник присвячено аналізу нової інформаційної ситуації та тенденцій альтернативного розвитку мас-медіа в Україні; розглядаються глобальні трансформації та актуальні горизонти українських ЗМК, взаємовплив політичного та медійного дискурсів ЗМК в Україні, формування смслового поля взаємодії аудиторії та ЗМК у сучасному комунікативному просторі українського суспільства. Для викладачів, науковців, фахівців інформаційної сфери, студентів.
 
Publisher Національний університет "Острозька академія"
 
Contributor Кралюк, П. М. (P. Kraliuk)
Шугай, М.А. (М. Shugay )
Рибак, А.І. (A. Rybak)
Бондарчук, Я. В. (Y. Bondarchuk)
Мацієвський, Ю. В.(Y. Matsiyevsky)
Худолій , А.О. (A. Khudolii)
Квасюк, Л.В. (L. Kvasiuk)
 
Date 2010
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/640/1/Materialy_konfer.pdf
Кралюк, П. М. (P. Kraliuk), Шугай, М.А. (М. Shugay ), Рибак, А.І. (A. Rybak), Бондарчук, Я. В. (Y. Bondarchuk), Мацієвський, Ю. В.(Y. Matsiyevsky), Худолій , А.О. (A. Khudolii), Квасюк, Л.В. (L. Kvasiuk), eds. (2010) Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК в Україні: Матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. Національний університет "Острозька академія", Острог.
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/640/