Запис Детальніше

Проектний менеджмент в контексті реалізації регіональних соціальних проектів в Україні: специфіка та перспективи (з досвіду реалізації фестивалю етнічної культури "Галас-2008" у Рівненській області).

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектний менеджмент в контексті реалізації регіональних соціальних проектів в Україні: специфіка та перспективи (з досвіду реалізації фестивалю етнічної культури "Галас-2008" у Рівненській області).
 
Creator Скорода , Ю. В. (Y. Skoroda)
 
Subject Соціологія
Реклама. Система інформації. Паблік рілейшнз
 
Description У статті пояснюється специфіка проектування регіональних соціальних проектів в Україні, описуються головні задачі, які повинен врахувати проектант при розробці та реалізації конкретного проекту.(In scientific work regional social projecting specifics in Ukraine are explained, main tasks which are necessary to solve during projecting and proving the particular project are described.)
 
Publisher Національний університет "Острозька академія"
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/648/1/2_10_16.pdf
Скорода , Ю. В. (Y. Skoroda) (2010) Проектний менеджмент в контексті реалізації регіональних соціальних проектів в Україні: специфіка та перспективи (з досвіду реалізації фестивалю етнічної культури "Галас-2008" у Рівненській області). Наукові записки. Серія "Культура і соціальні комунікації" (Вип. 2). с. 133-140.
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/648/