Запис Детальніше

Від хаосу до порядку: чи стабільний політичний режим у пост-помаранчевій Україні? (From chaos to order: is Ukraine’s post-Orange political regime stable?)

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Від хаосу до порядку: чи стабільний політичний режим у пост-помаранчевій Україні? (From chaos to order: is Ukraine’s post-Orange political regime stable?)
 
Creator Мацієвський, Ю. (Y. Matsiyevsky)
 
Subject Внутрішня політика
Навчальні матеріали та презентації
 
Description Дослідження спрямоване на перевірку поширеної тези про те, що зі зміною влади в Україні була відновлена політична стабільність. Спираючись на сконструйований індекс політичної стабільності та порівнюючи його значення з оцінками міжнародних дослідницьких установ, ми показуємо, що політичний режим в Україні залишається нестабільним(
The research aims to examine a wide spread thesis, which states that with the 2010 change of government, Ukraine attained its stability. Using the designed political stability index (PSI) as a foundation, and comparing its value with the assessment of international research institutions the paper demonstrates that Ukraine’s political regime remains unstable)
 
Publisher ТОВ «Центр соціальних комунікацій»
 
Date 2011
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/1114/1/23.11.11.pdf
Мацієвський, Ю. (Y. Matsiyevsky) (2011) Від хаосу до порядку: чи стабільний політичний режим у пост-помаранчевій Україні? (From chaos to order: is Ukraine’s post-Orange political regime stable?). Політичний менеджмент (5). с. 93-100.
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/1114/