Запис Детальніше

Вплив тіотриазоліну на біохімічні показники та цитокіновий баланс у складі комплексної терапії хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив тіотриазоліну на біохімічні показники та цитокіновий баланс у складі комплексної терапії хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки
 
Creator Орловський, Віктор Феліксович
Орловский, Виктор Феликсович
Orlovskyi, Viktor Feliksovych
Муренець, Нінель Олександрівна
Муренец, Нинель Александровна
Murenets, Ninel Oleksandrivna
Орловський, Олександр Вікторович
Орловский, Александр Викторович
Orlovskyi, Oleksandr Viktorovych
Прокопішек, М.В.
 
Subject неалкогольна жирова хвороба печінки
nonalcoholic fatty liver disease
неалкогольная жировая болезнь печени
 
Description Досліджували вплив тіотриазоліну на біохімічні та імунологічні прояви неалкогольної жирової хвороби печінки. Не виявили достовірної різниці функціонального стану печінки та стану ліпідного профілю у групах із стандартним лікуванням та з додаванням тіотриазоліну. Додаткове застосування тіотриазоліну призводило до зниження С-реактивного білка та прозапальних цитокінів на відміну від стандартного лікування.
Effect of Tiotriasolin on biochemical indices and cytokine balance was researched in patients with nonalcoholic fatty liver disease. No reliable functional indices of the liver, lipid profile were found between patients with standart treatment and with Tiotriasolin as a part. Additional usage of Tiotriasolin leads to decreasing CRP level to the levels of control groupe, cytokine disbalance was disappeared instead of standart therapy.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-01-03T08:54:40Z
2012-01-03T08:54:40Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Вплив тіотриазоліну на біохімічні показники та цитокіновий баланс у складі комплексної терапії хворих на неалкогольну жирову хворобу печінки [Текст] / В.Ф. Орловський, Н.О. Муренець, О.В. Орловський, М.В. Прокопішек // Вісник Сумського державного університету. Серія Медицина. - 2011. - Т. 2, № 1. - С. 84-90.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22657
 
Language uk