Запис Детальніше

Традиційне харчування волинян

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Традиційне харчування волинян
 
Creator Давидюк, М.
 
Subject Розвідки і матеріали
 
Description The study of eating habits is an essential part of the investigation of national identity. The peculiarities of food reveal ethnic features vividly. The author speaks on the necessity of its research in complex. I he history of this topic is depicted in the work. A detailed study of agriculture, including its history, the most popular plants, and their spread are given. Stock-breeding and fishing are thoroughly described as well. Some notes are given on hunting and apiculture. Principles of processing and keeping of raw materials ate under a careful study. Finally, a wide range of traditional meals are described.
 
Date 2013-04-17T19:43:47Z
2013-04-17T19:43:47Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Традиційне харчування волинян / М. Давидюк // Народна творчість та етнографія. — 2006. — №. 1. — С. 38-50. — Бібліогр.: 128 назв. — укр.
0130-6936
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/43105
 
Language uk
 
Relation Народна творчість та етнографія
 
Publisher Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України