Запис Детальніше

Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення
 
Creator Гладка, Л.І.
Зюзін, В.О.
 
Subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Мета статті – це аналіз конкурентоспроможності продукції на прикладі молочного підприємства на
вітчизняному і світовому ринках та розробка рекомендацій щодо підвищення рівня
конкурентоспроможності підприємства.
 
Date 2013-06-27T18:44:15Z
2013-06-27T18:44:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Аналіз конкурентоспроможності продукції молочної промисловості та стратегічні підходи до її підвищення / Л.І. Гладка, В.О. Зюзін // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 230. — С. 16-18. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46112
338.436.33:339.137.2:636.034
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України