Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва
|
|
Creator |
Сизов, А.І.
|
|
Description |
Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень.
The article discusses the formation of computer databases required for solving optimization problems of technological process organization in the specialized catering establishments in the presence of constraints. |
|
Date |
2013-06-28T08:30:17Z
2013-06-28T08:30:17Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Назва / ИОФамилия // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. ХХ-ХХ. — Бібліогр.: ХХ назв. — укр.
XXXX-0009 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46181 004.043:004.89 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем
|
|
Publisher |
Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України
|
|