Запис Детальніше

Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва
 
Creator Сизов, А.І.
 
Description Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень.
The article discusses the formation of computer databases required for solving optimization problems of technological process organization in the specialized catering establishments in the presence of constraints.
 
Date 2013-06-28T08:30:17Z
2013-06-28T08:30:17Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Назва / ИОФамилия // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. ХХ-ХХ. — Бібліогр.: ХХ назв. — укр.
XXXX-0009
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46181
004.043:004.89
 
Language uk
 
Relation Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем
 
Publisher Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України