Запис Детальніше

Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні
 
Creator Левченко, О.Є.
 
Subject Фундаментальні проблеми медицини та біології
 
Description У статті наведено й оцінено параметри гострої токсичності капсаїцину та морфоліду пеларгонової кислоти
(МПК) при ентеральному введенні експериментальним
тваринам. У результаті порівняльного аналізу зроблено
висновок про більшу, при даному шляху надходження, летальну токсичність і небезпеку розвитку гострого смертельного отруєння у капсаїцину, ніж у МПК.
В статье приведены и оценены параметры острой токсичности капсаицина и морфолиду пеларгоновой кислоты
(МПК) при энтеральном введении экспериментальным
животным. В результате сравнительного анализа сделан
вывод о большей, при данном пути поступления, летальную токсичность и опасность развития острого смертельного отравления в капсаицина, чем в МПК.
In the article parameters of acute toxicity of capsaicin and
pelargonic acid morpholide (PAM) at internal introduction to
experimental animals are presented and appraised. As a result
of comparative analysis a conclusion is done about greater,
at this way of introduction, lethal toxicity and danger of development of the acute mortal poisoning of capsaicin, than PAM.
 
Date 2013-07-11T15:59:10Z
2013-07-11T15:59:10Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Параметри гострої токсичності подразливих речовин капсаїцину і морфоліду пеларгонової кислоти при ентеральному отруєнні / О.Є. Левченко // Досягнення біології та медицини. — 2008. — № 2(12). — С. 16-19. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.
XXXX-0102
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/47311
615.9:612.014.46
 
Language uk
 
Relation Досягнення біології та медицини
 
Publisher Національна академія наук України