Запис Детальніше

Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
 
Creator Грек, Д.В.
 
Subject Економіка та управління підприємствами
 
Description У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних
заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом.
В статье рассмотрены подходы к системе управления трудовым капиталом. Приведена методика экономических мер по совершенствованию системы управления трудовым капиталом.
In the article the approaches to the management system of labor capital are considered. The methodology of
economic measures for management system of labor capital perfection is given.
 
Date 2013-08-17T17:58:15Z
2013-08-17T17:58:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp.
1728-6220
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283
3315.024.5:640.432
 
Language uk
 
Relation Економiчний часопис-XXI
 
Publisher Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України