Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
|
|
Creator |
Грек, Д.В.
|
|
Subject |
Економіка та управління підприємствами
|
|
Description |
У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом. В статье рассмотрены подходы к системе управления трудовым капиталом. Приведена методика экономических мер по совершенствованию системы управления трудовым капиталом. In the article the approaches to the management system of labor capital are considered. The methodology of economic measures for management system of labor capital perfection is given. |
|
Date |
2013-08-17T17:58:15Z
2013-08-17T17:58:15Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp.
1728-6220 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283 3315.024.5:640.432 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економiчний часопис-XXI
|
|
Publisher |
Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
|
|