Запис Детальніше

Теоретичні підходи до визначення категорії фінансового розвитку у світовій економічні науці та його роль у економічному зростанні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні підходи до визначення категорії фінансового розвитку у світовій економічні науці та його роль у економічному зростанні
 
Creator Касіян, Є.В.
 
Subject Світове господарство і міжнародні економічні відносини
 
Description У статті досліджено та систематизовано теоретичні підходи до визначення категорії фінансового розвитку в світовій економічній науці, визначено основні детермінанти і складові фінансового розвитку, його основна концепція та місце у соціально-економічному розвитку держави.
В статье исследованы и систематизированы теоретические подходы к определению категории финансового развития в мировой экономической науке, определены основные детерминанты и составляющие финансового развития, его основная концепция, место в социально-экономическом развитии государства.
In the article the main theoretical approaches to definition of the category of financial development in the global economic science are analyzed and systematized. Also, the basic components of financial development, its determinants, its basic concept and its importance in socio-economic development of the state are described.
 
Date 2013-08-18T09:34:21Z
2013-08-18T09:34:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Теоретичні підходи до визначення категорії фінансового розвитку у світовій економічні науці та його роль у економічному зростанні / Є.В. Касіян // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 7-8. — С. 6-9. — Бібліогр.: 17 назв. — укp.
1728-6220
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48310
336.011
 
Language uk
 
Relation Економiчний часопис-XXI
 
Publisher Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України