Запис Детальніше

Про діяльність НАН України в галузі збереження навколишнього середовища та сталого розвитку України в роки незалежності (історичний аспект)

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про діяльність НАН України в галузі збереження навколишнього середовища та сталого розвитку України в роки незалежності (історичний аспект)
 
Creator Грачев, О.О.
Етоков, В.І.
Етокова, В.І.
Кухтенко, Т.О.
 
Subject Проблеми розвитку науково-технологічного потенціалу
 
Description Наведено основні напрями науково-організаційної та наукової діяльності НАН України з проблеми збереження навколишнього середовища та сталого розвитку України, що здійснювались за роки незалежності держави в світлі рішень міжнародних форумів у 90-х роках ХХ та на початку ХХІ століть з даної проблеми.
Приведены основные направления научно-организоционной и научной деятельности НАН Украины по проблемам сохранения окружающей среды и устойчивого развития Украины, осуществляемые в годы независимости государства в свете решений международных форумов в 90-х годах ХХ и в начале ХХІ столетий по данной проблеме.
Main fields of research, scientific and organizing activities of the NAS of Ukraine concerning environmental protection and sustained development of Ukraine, carried out in the years of independence are shown in light of relevant decisions taken at international forums in the 90s and early 2000 s.
 
Date 2013-09-18T13:45:54Z
2013-09-18T13:45:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Про діяльність НАН України в галузі збереження навколишнього середовища та сталого розвитку України в роки незалежності (історичний аспект) / О.О. Грачев, В.І. Етоков, В.І. Етокова, Т.О. Кухтенко // Наука та наукознавство. — 2012. — № 2. — С. 73-83. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
0374-3896
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/49416
 
Language uk
 
Relation Наука та наукознавство
 
Publisher Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України