Запис Детальніше

Державно-приватне партнерство у науково-технічній та інноваційній сфері: теоретичні засади та практичні проблеми впровадження в Україні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державно-приватне партнерство у науково-технічній та інноваційній сфері: теоретичні засади та практичні проблеми впровадження в Україні
 
Creator Чмир, О.С.
Шкворець, Ю.Ф.
Єгоров, І.Ю.
 
Subject Наука та інноваційний розвиток економіки і суспільства
 
Description У статті розглядаються зміст та форми державно-приватного партнерства у науково-технічній та інноваційній сфері (ДППНТІС), досвід його застосування в країнах Європи та США, визначено перспективи впровадження ДППНТІС в Україні.
В статье рассматриваются содержание и формы государственно-частного партнерства в научно-технической и инновационной сфере (ДППНТИС), опыт его применения в странах Европы и США, определены перспективы внедрения ДППНТИС в Украине.
The article reviews the meaning and the form of public-private partnership in science, technology and innovation area (DPPNTIS), experience of its implementation in Europe and the U.S., prospects of its implementation in Ukraine.
 
Date 2013-09-18T19:16:48Z
2013-09-18T19:16:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Державно-приватне партнерство у науково-технічній та інноваційній сфері: теоретичні засади та практичні проблеми впровадження в Україні / О.С. Чмир, Ю.Ф. Шкворець, І.Ю. Єгоров // Наука та наукознавство. — 2012. — № 3. — С. 98-109. — Бібліогр.: 33 назв. — укр.
0374-3896
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/49438
 
Language uk
 
Relation Наука та наукознавство
 
Publisher Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України