Запис Детальніше

До питання про необхідність впровадження стратегічного планування наукової та науково-технічної діяльності в Україні

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання про необхідність впровадження стратегічного планування наукової та науково-технічної діяльності в Україні
 
Creator Булкін, І.О.
 
Subject Проблеми розвитку науково-технологічного потенціалу
 
Description У статті досліджено низку методологічних та практичних питань впровадження стратегічного планування в систему управління науково-технічною діяльністю в Україні. Для визначення проблемних зон в реалізації науково-технічної політики спеціальну увагу приділено аналізу основних тенденцій фінансування НДДКР за джерелами коштів та секторами-виконавцями.
В статье исследован ряд методологических и практических вопросов внедрения стратегического планирования в систему управления научно-технической деятельности в Украине. Для определения проблемных зон в реализации научно-технической политики специальное внимание уделено анализу основных тенденций финансирования НИОКР по источникам и секторам-исполнителям.
Methodological and practical issues of incorporating strategic planning in science & technology management system in Ukraine are studied. Emphasis is made on analysis of main tendencies in R&D financing by source of financing and performing sector, in order to outline problematic aspects in science & technology policy implementation.
 
Date 2013-09-19T17:54:45Z
2013-09-19T17:54:45Z
2013
 
Type Article
 
Identifier До питання про необхідність впровадження стратегічного планування наукової та науково-технічної діяльності в Україні / І.О. Булкін // Наука та наукознавство. — 2013. — № 1. — С. 57-73. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
0374-3896
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/49466
338.001.36+338.28
 
Language uk
 
Relation Наука та наукознавство
 
Publisher Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України