Запис Детальніше

Британський досвід прогнозно-аналітичних досліджень та використання їх результатів у практиці реалізації державної політики у науково-технологічній та інноваційній сферах

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Британський досвід прогнозно-аналітичних досліджень та використання їх результатів у практиці реалізації державної політики у науково-технологічній та інноваційній сферах
 
Creator Кінен, М.
 
Subject Із зарубіжного досвіду науково-технологічного прогнозування
 
Description Показано організацію науково-технологічної сфери у Великобританії, висвітлено політику, яка здійснюється у ній, її рушійні сили. Докладно характеризується Британська програма прогнозування: її перший — початковий — цикл та третій, який триває і досі.
Показана организация научно-технологической сферы в Великобритании, освещена политика, осуществляемая в ней, ее движущие силы. Детально характеризуется Британская программа прогнозирования: ее первый — начальный — цикл и третий, продолжающийся и ныне.
The paper outlines organization of S&T in the Great Britain, the related policy and its driving factors, offers an in-depth analysis into the British foresight program: its first, initial, cycle, and the third one going on until now.
 
Date 2013-09-22T12:42:05Z
2013-09-22T12:42:05Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Британський досвід прогнозно-аналітичних досліджень та використання їх результатів у практиці реалізації державної політики у науково-технологічній та інноваційній сферах / М. Кінен // Наука та наукознавство. — 2006. — № 3. — С. 49-57. — укр.
0374-3896
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/49599
 
Language uk
 
Relation Наука та наукознавство
 
Publisher Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України