Запис Детальніше

Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання
 
Creator Майборода, О.В.
 
Subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні.
 
Date 2013-12-29T02:04:24Z
2013-12-29T02:04:24Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання / О.В. Майборода // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 205. — С. 248-251. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/52233
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України