Запис Детальніше

Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства
 
Creator Легеза, Д.Г.
 
Subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Мета статті розкрити поетапний механізм методики оцінки конкурентоспроможності продукції для сільськогосподарського підприємства. Предмет дослідження: сукупність теоретичних та практичних питань оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.
 
Date 2014-02-04T14:30:03Z
2014-02-04T14:30:03Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства / Д.Г. Лезега // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 196, Т. 2. — С. 41-44. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/54774
303.7:338.439.5 М
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України