Запис Детальніше

Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів
 
Creator Первухіна, О.М.
 
Subject Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
 
Description Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону.
 
Date 2014-02-08T10:24:23Z
2014-02-08T10:24:23Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів / О.М. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 220. — С. 7-10. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55379
338.43
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України