Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів
|
|
Creator |
Первухіна, О.М.
|
|
Subject |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
|
|
Description |
Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону.
|
|
Date |
2014-02-08T10:24:23Z
2014-02-08T10:24:23Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів / О.М. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 220. — С. 7-10. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/55379 338.43 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|