Запис Детальніше

Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
 
Creator Малік, М.Й.
Бурова, Т.А.
 
Subject Точка зрения
 
Description Метою статті є дослідження принципів, місця діагностування та моніторингу в системі управління життєздатністю підприємства в умовах мінливості внутрішнього і зовнішнього середовища, яке особливо актуальне в кризовий період.
 
Date 2014-02-16T13:07:43Z
2014-02-16T13:07:43Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств / М.Й. Малік, Т.А. Бурова // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 200. — С. 148-151. — Бібліогр.: 2 назв. — укр.
1562-0808
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/56331
658:664
 
Language uk
 
Relation Культура народов Причерноморья
 
Publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України