Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
|
|
Creator |
Малік, М.Й.
Бурова, Т.А. |
|
Subject |
Точка зрения
|
|
Description |
Метою статті є дослідження принципів, місця діагностування та моніторингу в системі управління життєздатністю підприємства в умовах мінливості внутрішнього і зовнішнього середовища, яке особливо актуальне в кризовий період.
|
|
Date |
2014-02-16T13:07:43Z
2014-02-16T13:07:43Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств / М.Й. Малік, Т.А. Бурова // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 200. — С. 148-151. — Бібліогр.: 2 назв. — укр.
1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/56331 658:664 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Культура народов Причерноморья
|
|
Publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
|
|