Запис Детальніше

Роль національного закону та міжнародного договору в забезпеченні взаємності при визнанні та виконанні іноземних судових рішень

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль національного закону та міжнародного договору в забезпеченні взаємності при визнанні та виконанні іноземних судових рішень
 
Creator Цірат, Г.А.
 
Subject Міжнародне право і порівняльне правознавство
 
Description Розглянуто різні підходи до регулювання взаємності при визнанні та приведенні до виконання іноземних судових рішень як на національно-правовому, так і міжнародно-правовому рівнях, а також роль та місце міжнародного договору в забезпеченні режиму взаємності в зазначених питаннях.
Рассмотрены различные подходы врегулировании взаимности при признании и приведении в исполнение иностранных судебных решений, как на национально-правовом, так и международно-правовом уровнях, а также роль и место международного договора в обеспечении режима взаимности в данных вопросах.
The аrticle considers different ways in regulation of reciprocity at recognition and enforcement of foreign judgments both on national and international level as well as role and place of international treaty in maintenance of reciprocity regime in stated issues.
 
Date 2014-03-30T21:32:14Z
2014-03-30T21:32:14Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Роль національного закону та міжнародного договору в забезпеченні взаємності при визнанні та виконанні іноземних судових рішень / Г.А. Цірат // Держава і право. — 2012. — Вип. 57. — С. 482-487. — Бібліогр.: 26 назв. — укp.
1563-3349
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/58766
 
Language uk
 
Relation Держава і право
 
Publisher Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України